KULTURMINISTERN OCH JAG – BOKMASSAN 2017

kulturministernochjag.jpg

Kulturministern Alice Bah Kunhke pratade på ETCs alternativa bokmässa – Bokmassa, och där var jag och ritade graphic recording för Illustratörcentrum. Kulturministern gjorde ett imponerande intryck på mig, hon verkade smart, kunnig, fokuserad och väldigt rolig! Jag ritade samtidigt som hon pratade och fick chansen att visa det jag hade ritat. Jag tror faktiskt att hon blev lite imponerad.

Text: Angeli S Hederberg Bild: Caroline Sellstone Förord: Alexandra Pascalidou – Idus förlag

Text: Angeli S Hederberg Bild: Caroline Sellstone Förord: Alexandra Pascalidou – Idus förlag

Främst var jag på bokmässan för promota Annalisa och födelsedagspresenten som jag har illustrerat, träffa författaren Angeli S Hederberg som har skrivit boken, träffa Idus förlag som har givit ut den, andra fellow illustratörer samt insupa atmosfären. Det är jättekul med bokmässa, men också överväldigande. Fast jag längtar lite till nästa år, då tror jag att jag har illustrerat fler barnböcker som jag får signera på bokmässan.

Caroline