SATSA PÅ SIG SJÄLV – INTERVJU MED MIG AV MIS

CarolineSellstone.jpg

MIS – Marknadsföreningen i Stockholm – har gjort en intervju med mig i ”Möt medlem”. Roligt att de vill skriva om mig och spännande att se vad det kan ge i framtiden. Förhoppningsvis nya uppdrag och samarbeten!

”Om du följer MiS i sociala medier har du säkert sett hennes supersnygga visuella mötesanteckningar, eller ”graphic recordings”. Caroline Sellstone är en relativt ny medlem i MiS, och delar generöst med sig av sina verk efter en del av våra seminarier och event. För ungefär två år sedan tog hon steget från en fast anställning till att starta eget och göra verklighet av drömmen. Hur har vägen dit sett ut och vad är hennes erfarenheter så här långt?”

Läs hela intervjun här: Att satsa på sig själv (och betydelsen av en mentor)

Caroline