RITAD OCH ANIMERAD FILM TILL #SVENSKTKÖTT

SK_film 1_Still1.jpg

Att rita och klippa film, det är något jag vill göra mer, för det är ett väldigt bra sätt att nå ut med sitt budskap. Och det här var ett fantastiskt roligt projekt, tre stycken filmer för #SvensktKött fick jag illustrera och klippa på uppdrag av Happy Islands med Anneli Hansson i spetsen. Resultatet blev riktigt fint!

De ville använda filmen i både kvadratiskt format på Instagram och liggande på You Tube och Facebook. Så texten och de viktigaste elementen fick inte gå utanför den kvadratiska formen. Man kan också använda sig av en voice-over istället för text. Men av olika skäl valde vi text. Och det fungerar.

Jag önskar fler uppdrag med filmproduktion. Det är fantastiskt roligt att hjälpa mina kunder att visualisera budskap, särskilt i film och animation. Det är såklart inte gjort i en handvändning. Det krävs mycket jobb, både från beställare och mig som kreatör. Man trollar inte ihop en film. Även om slutresultat ska se ut som det är trolleri. För magiskt är det. Film.

Caroline

Caroline Sellstone