REDOVISNINGSBYRÅ SOM KOMMUNICERAR I ILLUSTRATIONER

Niva-andan_carolinesellstone.jpg

En kreativ redovisningsbyrå som heter Niva Ekonomi, beställde bilder som skulle illustrera deras varför, hur och vad. Här jobbar man inne från och ut och det är en byrå som förstår kraften i visuell kommunikation. Totalt blev det 34 illustrationer. Här är lagkänslan kärnan, de är ett team och det är just det som skiljer denna redovisningsbyrå från andra. Det är lagandan som gör dem framgångsrika. Niva-andan.

Du kanske känner till ”The golden circle”, om inte rekommenderar jag denna video. Den beskriver vad som skiljer framgångsrika företag från andra. Kort summerat är att deras varför är väldigt tydligt. Företaget vet varför de finns till. Medarbetare vet varför företaget finns det och vad de gör. Och vi människor är känslostyrda. Känns det bra, då köper vi.

Om en redovisningsbyrå kan sälja känslor, då kan alla sälja känslor.

Se ett urval av bilder i min portfolio.

Caroline