ANNALISA OCH SKRÄPMONSTRET GÅR TILL TRYCK

annalisa och miljömonstret 1.jpg

Nu går andra boken i serien ”stora frågor för små medborgare” i med Annalisa i huvudrollen till tryck – Annalisa och skräpmonstret – med förord av Maria Wetterstrand. Förbeställ boken hos Idus Förlag.

Författaren och upphovsmakaren till Annalisa-serien är Angeli Hederberg (Processrum). En person som växer på mig. Nä, inte  mig kanske, men hon liksom är som en lök som man skalar och hittar nya intressanta lager hela tiden. Hon är en spännande person med en skarp och kreativ hjärna och har alltid tusen järn i elden. Även när hon var mammaledig. Jag är väldigt glad för vårt arbete med de två böckerna vi hittills har producerat och just nu är vi mitt i processen av den tredje boken – Annalisa och trollkarlen, som handlar om källkritik. Viktigt ämne!

Skissar på Annalisa oh trollkarlen, den tredje boken i Annalisa-serien.

Skissar på Annalisa oh trollkarlen, den tredje boken i Annalisa-serien.

Annalisa och födelsedagspresenten

Annalisa och födelsedagspresenten