Ny energi och nya roliga grejer på G

Det är skönt att komma tillbaka till jobbet och känna att man faktiskt har ny energi. Min strategi att jag börjar första dagen med de roliga grejerna på ”to do”-listan. Lätta saker som jag snabbt kan bocka av. Då känns det inte övermäktigt. Som till exempel att uppdatera bloggen.

Det är måååånga inlägg jag behöver uppdatera, jag har ju slarvat med bloggen på sista tiden. Nu ska jag vara så duktig så. Med ny energi och massa D-vitamin på det har jag inget att skylla på. Har ju haft en kanonsemester med bonusfamiljen i Grekland. Sol, bad, skratt, rutschkanor, hoppborgar i vattnet, god mat, fina stränder, snorkling, kaeroki, vänner och kärlek.

Jag verkligen längtade till semester i våras. Och så kom den sakta smygande. Jag hade förmånen att kunna trappa ner och jobba lite grann varvat med ledighet första halvan i juli, för att vara helt ledig i sista två veckorna. Typ. Nu är det full fart igen med flera roliga uppdrag i augusti och i september har jag nya spännande grejer på G som inte är helt spikat än. När det är påskrivet och i rullning kommer jag sprida det till alla jag känner, och inte känner för den delen, lita på det ;)

Vy från hängmattan i Halkidiki

Vy från hängmattan i Halkidiki

Soluppgång i Halkidiki

Soluppgång i Halkidiki

Solnedgång i Halkidiki

Solnedgång i Halkidiki