GRAPHIC RECORDING PÅ ÅRETS MIS

Årets MIS gick av stapeln igår då man korade årets marknadschef, varumärkesresa, framtidslöfte och disruptör. Jag var där och ritade, sammanfattade och visualiserade eftermiddagen. Första keynote speaker var Lisa Ekström från Kamoja. Boom, hon hamnade direkt på min lista av förebilder!

Read More
ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA VÄRDA ATT VARA FRIA OAVSETT

Jag var egentligen väldigt trött, hade ritat hela dagen för Företagarna, men jag vill verkligen ta mig till St Eskilskyrkan och lyssna på Alexandra Pascalidou som var där och berättade sin story. Hon har skrivit förordet till barnboken jag har illustrerat, Annalisa och födelsedagspresenten (Idus förlag) och jag vill också gärna få hennes signatur. Och så ville jag bara sitta och lyssna.

Read More
JAG SKA BLI ILLUSTRATÖR OCH DRÖMMAR GÅR ATT NÅ BARA MAN VILL

Illustratör – det är mitt nästa mål bestämde jag för ett år sedan. Troligtvis inte den lättaste branschen att slå sig in i. Inte heller den mest lukrativa. Men det är inget som stoppar mig. Det är min dröm. Och den ska jag förverkliga. Jag hade startat eget, check på den, nu är det dags för nästa steg. Så jag letade runt bland kurser i illustration och fastnade för Berghs SoC.

Read More
IllustrationCaroline Sellstone
VARA MODIG, HOPPA OCH STARTA EGET FÖRETAG

Starta eget företag, vara min egen chef, det har varit en dröm sedan jag var liten. Det sitter i generna. Tror jag. Min pappa har drivit eget företag sedan unga år och gör det än idag. Han är 71 år. Han älskar sitt arbete, är kunnig, serviceminded och har en bred kompetens och därför kan han konkurrera med de stora företagen. Det är coolt. Jag vill också vara en cool egenföretagare när jag är 71 år. Men det är ett annat blogginlägg. Åter till när jag fattade mod och hoppade.

Read More