INTERNATIONELLA BARNBOKSDAGEN

I dag den 2 april 2018 är det internationella barnboksdagen. Det uppmärksammar vi, författaren Angeli S Hederberg och jag, med ett specialerbjudande på våra böcker. Köp 1 bok för 100kr eller två böcker för 180kr (ord pris 129kr/st). Skicka ett meddelande idag så kommer bok och betalinfo!

Read More
Caroline Sellstone
PWC KOMMUNICERAR MED BILDER

PwC är en av mina kunder som imponerar med att använda sig av illustrationer i olika sammanhang. Här önskade de den bild som ska förmedla vad PwCerbjuder ny-examinerade personer och kan fungera som en konversations-startare.

Read More
Caroline Sellstone
REDOVISNINGSBYRÅ SOM KOMMUNICERAR I ILLUSTRATIONER

En kreativ redovisningsbyrå som heter Niva Ekonomi, beställde bilder som skulle illustrera deras varför, hur och vad. Här jobbar man inne från och ut och det är en byrå som förstår kraften i visuell kommunikation. Totalt blev det 34 illustrationer. Här är lagkänslan kärnan, de är ett team och det är just det som skiljer denna redovisningsbyrå från andra. Det är lagandan som gör dem framgångsrika. Niva-andan.

Read More
MIN WEBSHOP ÄR ÄNTLIGEN PÅ PLATS!

Jag har äntligen en webshop där jag säljer FineArt prints av mina egna projekt. Det ska ju gå så snabbt att starta en webshop, lite fix i fem minuter sedan är allt ”all set”! Fast inte för mig, jag behövde ta olika beslut i min takt. Jag ville göra rätt val från början. Och jo, som svar på din fråga, de poppar ju upp här och där, webshopar med konstnärer som säljer prints och brickor. Japp, så är det, och nu är jag en av dem. Förutom att jag inte säljer brickor.

Read More
GRAPHIC RECORDING PÅ ÅRETS MIS

Årets MIS gick av stapeln igår då man korade årets marknadschef, varumärkesresa, framtidslöfte och disruptör. Jag var där och ritade, sammanfattade och visualiserade eftermiddagen. Första keynote speaker var Lisa Ekström från Kamoja. Boom, hon hamnade direkt på min lista av förebilder!

Read More
ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA VÄRDA ATT VARA FRIA OAVSETT

Jag var egentligen väldigt trött, hade ritat hela dagen för Företagarna, men jag vill verkligen ta mig till St Eskilskyrkan och lyssna på Alexandra Pascalidou som var där och berättade sin story. Hon har skrivit förordet till barnboken jag har illustrerat, Annalisa och födelsedagspresenten (Idus förlag) och jag vill också gärna få hennes signatur. Och så ville jag bara sitta och lyssna.

Read More