Caroline Sellstone
 

Graphic recording

 
graphicrecording-samordingsforbundet.jpg
 

Rummet. Människor. Känlsor.

Det är väl så, att den energi och det engagemang man lägger ner på sin föreläsning, workshop, möte och konferens vill man ska leva så länge som möjligt? Långt efter applåderna har tystnat. Med graphic recording under ett event har man den möjligheten, att behålla känslan och minnas det man pratade om. Likt minnesanteckningar fast i bilder. Bilderna som skapas kan man använda i sitt tackmail, nyhetsbrev, sociala medier och MaFö-material.

Som graphic recorder, även kallad mötesritare, sammanfattar jag ord, idéer, visioner och processer i bilder. Det gör jag under en föreläsning, konferens, möte och workshop. Graphic recording är ett kraftfullt verktyg för att göra ett visuellt sammandrag av ett event som sedan kan användas i din kommunikation. Med flera års erfarenhet som marknadskommunikatör, min utbildning i grafisk projektledning och mitt nuvarande yrke som illustratör, knyter jag ihop säcken och hjälper dig att skapa ett effektivt och meningsfullt möte för alla deltagare.

Scrolla ned för att se ett urval av tidigare arbeten.


 

"Jag är din referens anytime!"

Jessica Carragher Wallner – PwC Advisory Services

 

"När vi arrangerade Talkaoke (en sorts talkshow där förbipasserande  kunde slå sig ner och vara med i samtal om staden) på Nobelberget Marknad, så lyckades Caroline summera de spontana, snabba och lite spretiga rundabordssamtalen på ett strålande sätt. Många olika tankar från barn, experter och grannar blev en helhet som gick att använda i många sammanhang efter själva samtalen."

Christian Atmer – Producent