Caroline Sellstone
 
see hear speak nothing evil_carolinesellstone.jpg

illustratör &
graphic recorder

 

 

See, hear, speak no evil

 
sellstonecreative-background.jpg
 
 

Jag älskar att skapa!

Hej, jag är illustratör, graphic recorder och konstnär. Mina arbetsredskap är pennor i olika former, kritor och pasteller, penslar, papper, dukar och färger. Men använder även digitala redskap som ritplatta och dator. Jag är utbildad på Berghs SoC, Forsbergs, Konstskolan i Stockholm och Stockholms Universitet.

Jag tecknar och målar både traditionellt och digitalt. Jag experimenterar och mixar gärna medium för ett spännande uttryck. Med ett varierat manér kan jag anpassa mina bilder efter önskemål. Jag arbetar i Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Premier Pro och After Effects.

Som graphic recorder, även kallad mötesritare, sammanfattar jag ord, idéer, visioner och processer i bilder. Det gör jag under en föreläsning, konferens, möte och workshop. Graphic recording är ett kraftfullt verktyg för att göra ett visuellt sammandrag av ett event som sedan kan användas i din kommunikation. Med flera års erfarenhet som marknadskommunikatör, min utbildning i grafisk projektledning och mitt nuvarande yrke som illustratör, knyter jag ihop säcken och hjälper dig att skapa ett effektivt och meningsfullt möte för alla deltagare.

 
 

Graphic Recording

Invigning av Icas nya huvudkontor 2019

Se portfolio

P1333203.JPG
 

"Det som slog mig redan vid min första kontakt med Caroline Sellstone var hennes professionalism. Hon var tydlig med ramar och förväntningar vilket jag verkligen uppskattar. När samarbetet kring barnboken sedan startade fungerade det fantastiskt bra. Det var rak kommunikation och hon lyckades hålla en oerhört snäv deadline utan att tumma på kvalitén. Jag uppskattar Carolines idérikedom, engagemang och initiativ. Hennes illustrationer har fått oerhört fin feedback både från föräldrar, barn, pedagoger och BTJ. Jag ser fram emot att fortsatta samarbetet kring barnboksserien och kan varmt rekommendera henne!"

Angeli Sjöström Hederberg, Samhällsentreprenör och författare

 

Illustration

"Det högkänsliga barnet"

Se portfolio

Dethogkansligabarnet_color_carolinesellstone.jpg
 

"Jag har både varit kollega med Caroline och beställare till henne. Hon är mycket noggrann, ordningsam, kreativ, rolig att umgås med och omtyckt av alla. Caroline är både duktig på att hålla i kreativa projekt och att formge och designa genom sin konstnärliga fallenhet. Hon är driven, framåt, social och jobbar med det hon brinner för."

Isabell Gent, Senior Marketing Specialist Retail – Schneider Electric

 

Kreativa möten på riktigt!

En halvdags-workshop i illustration för att stärka och förankra kommunikation

Ta mig till kursen!

carolinesellstone_ritakurs_bw.jpg
 

"När vi arrangerade Talkaoke (en sorts talkshow där förbipasserande  kunde slå sig ner och vara med i samtal om staden) på Nobelberget Marknad, så lyckades Caroline summera de spontana, snabba och lite spretiga rundabordssamtalen på ett strålande sätt. Många olika tankar från barn, experter och grannar blev en helhet som gick att använda i många sammanhang efter själva samtalen."

Christian Atmer – Producent

 
annis och mathias_hr.jpg

"Jag är din referens anytime!"

Jessica Carragher Wallner – PwC Advisory Services

Do what you love, love what you do.

Ta mig till shoppen!

carolinesellstone_tuscany_bw.jpg
 

ja, kontakta mig!

 

Namn *
Namn